Inte ens sömnen hjälpte

Somnade som en stock efter fårräkningen i underbar midnattssol genom fönstret, ända in i sängkammaren, mmm… in i dimman med ett leende, för att vakna mer än 12 timmar senare till regn. Ja, det hinner hända mycket medan man sover… men mina antikroppar, eller vad det nu heter, har ändå inte gjort underverk. Nej, huvudet känns som ett getingbo, ungefär som den som jag har under yttertaket på balkongen…

Låg aktivitet är det även där, men de getingar som ändå flyger in och ut, är noga med att kolla mig varje gång jag kommer dit. Känner mig kartlagd m a o… och undrar hur det skulle gå för en helt okänd att traska dit? Själv har jag kunnat sopa väggarna 1 dm från det huvudstora boet (innan jag upptäckte det!) och även avnjutit kaffe under det.

Men, nu när jag känner till det, kommer jag nog att undvika platsen, för man vet ju aldrig hur nykläckta bin beter sig? Hm, måste nog googla lite för att lära mig mer, och fundera ut hur jag ska bli av med boet utan att bli en hemsk marodör. Kanske vänta till vintern? Som snart är här…

Sommaren är nämligen slut när Pajala Marknad är över, så kändes det i alla fall förr. 1 vecka kvar, och sen ännu en vecka till, innan sommaren tvärtom kommer… på riktigt!

One thought on “Inte ens sömnen hjälpte”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *