Går som katten kring het gröt

Och snart ska jag äta kalvdans! Mmm… häxan i mig har vaknat.

Äntligen kom jag till skott, och fick bortfixat min hög med samlat virke. Mer än hälften är kapat och kluvet med traktorn, och resten, de tjockare, har jag sågat i bitar med motorsåg.

Men, det tog tid. Att börja! Är alltid sån, att jag går omkring och hittar på än det ena, än det andra, och “tänker” på att jag snart ska börja göra det jag ska göra. Känner mig trött och lat, och det värker i hela kroppen… men sen, när jag sätter igång, då glömmer jag tid och rum, svetten lackar, och jag kan hålla på hur länge som helst – och jag ger mig inte innan jag är klar!

Fenomenet att jag knallar omrking sådär innan jag kommer till skott, kallar Markku för att jag “taleraa”. Men, det är inte av ondo, för då blir så mycket annat som är ogjort också gjort! Dock utan plan. D v s ett planlöst fixande med B, innan jag börjar fixa A. Sån är jag.

4 thoughts on “Går som katten kring het gröt”

  1. Jo, jag lever, men Batongflickan verkar ha tagit semester? Själv har insett att även Hulken kan vara svag ibland, för nu är jag både grön och svag, och har ont som en förkyld man… inte ens maxdosen av Alvedon forte gjorde mig frisk. Trist!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *