Melodifestivalen har talat…

Knark-pillerliberala europa (?) har gått samman för att väst ska slå öst, och det kommer att resultera i att Breivik förklaras otillräknelig i vithetens namn, samt att Assange kommer att hamna som albino i Amerika… hm, melodifestivalen är m a o världspolitik, där läget just nu verkar vara lite hysteriskt?

När sanningen inte är fri, är friheten inte sann… tänk, att en knarkarsida på internet kan ha skrivit något så klockrent! Vilken drog kan då ha använts? Eller tvärtom, att han har skrivit det ren, med sin höga IQ, men att han tar en flumdrog för att orka stå ut med det korkade samhället?

Och vad lär vi oss av det? Jo, att det är viktigt att få flumma sig bort i bland med teater, idrott, kyrkliga besök etc, för att inte tappa tron på friheten. Men, att samtidigt göra det accepterat kontrollerat, för att inte stämplas ut ur den kollektivt rena, just då rådande, “gemenskapen” i samhället.

Så, i stället för att seriöst påstå saker som inte är tiden mogen, ska du bli stand-up komiker eller krönike-författare… men akta dig för att bli Bibel-tolkare!

Läs min dikt “Bulls eye” http://www.batongflickan.se/Batongflickans%20poesi.htm , och minns tillbaka vad som hände mig i december 2008… och lyssna sedan på det här… där polisutredningen är gjord på “tysta vittnen”? http://sverigesradio.se/sida/ljud/3962717

Som sagt, den omtalade Siikavaara måste ha haft hög IQ, för enligt sägnen så byggde han en stor ny ladugård och tre egna hem till sina barn, utan en enda krona i lån. Och ängarna där var nog de enda i byn som hade underjordisk dränering… gokkoo, det var därför göken gol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *