Voi helvetti, onko kello niin paljon!?

Ursäkta uttrycket, men jag blev så förvånad… för det ju så ljust ute hela tiden, att man inte märker att det passerat läggdags där ute. Hm, kunde konstera att traktorn hade på tok för ojämnt däcktryck, vilket är viktigt när det är fyrhjulsdrift, står det i boken… ja, och nu har jag fått igenom alla utom Saaben. Sen har vi även gått igenom lite diken och sånt, i vår spaning efter björnspår i min Herres hage, men inga. Fåren däremot, de är lite skygga, men då hittade jag också hundspår.

Nå, nu ska jag inte bli så långrandig, utan berättar att det här var damen med det sköna ljudet

http://www.nsd.se/NYHETER/ARTIKEL.aspx?ArticleID=6936500

och här kan ni se några fler bilder och en video nu

www.pmk.nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *