Varm Morsdag!

Hela 18 grader varmt i skuggan, och sydliga vindar. En riktigt fin och solig dag mötte mig när jag rullade upp gardinen. Om jag har ångest? Som Markku frågade… Nej, jag har kommit fram till att det är både nyttigt och kul att busa till lite i bland. Så länge man är vänligt inriktad mot andra, och har glimten i ögat i allt man gör.

Men en sak är säker, och det är att alkohol inte bara är alkohol… för det är stor skillnad på VAD man dricker. Alkohol i sig är ett “lugnande” medel, och att människor blir mer vilda och glada kan ju bero på att det är vardagen som lugnar sig, till utrymme för upprymd fest?

Eller, är det tillsatserna som gör det? Eller olika processer? Inte vet jag, men jag blir i alla fall väldigt hoppig och studsig av just öl. Som en gummiboll på dansgolvet, eller bångstyrig… som den något korpulente gruvmannen försökte uttrycka sig på slutet, när han försökte hålla mig som en dressyrhäst… alltså, till slut ville han bugga mot min vilja, och tjatade “kortare armar” och allt vad han nu sade i sitt försök att kontrollera mig… tills jag gick, mitt i dansen!

Mig styr man inte, det är jag som kan låta mig bli styrd… och när mannen snabbt rusade till en annan kvinna för att bjude upp henne, så fick han nobben. Skönt! 😉

HAN borde ha ångest idag. Och jo, det har även jag, för jag kom på att jag glömt att besiktiga Kingen i torsdags… attans också! 24/5 kl 08 står det stort på kylskåpsdörren… och jag kan konstatera att det inte bara var mötet i Kalix jag bommade p g a tankar på rasande vägar och sjukvårdens utdelning av narkotiska preparat…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *