Jag ska hem, och jag har inte fått slåss…

Ja, så “uppåt” och stark kännde jag mig i kväll, när jag sade åt vakten att man ska lämna festen när det är som roligast, och frågade Filip om han ville fullända min kväll, eller orden i rubriken! 😉

Vad jag fick för svar? Stora ögon, och en kompis som tyckte att jag inte har något att komma med när jag inte är klädd i blått… och, det är bäst att jag förtydligar mig – Filip slåss nog inte, men om jag hade varit en man, så hade jag säkert muckat med just honom?

Nå, det är sånt man inte vet… men det jag vet, är att jag har haft jätte trevligt! Markku har varit chaffis, och jag har druckit hela 4 öl i kväll, och måste säga att jag blev märkbart berusad.

Och han gick ut hårt, han som sjöng covers, “ghost rider in the sky”, det första han körde, tufft! Sen kände jag på biceps som var så stora att mina båda händer inte räckte till, och nej, det var inte vakten, det var en skogsentreprenör som undrade varför jag ännu inte anlitat honom…

Ärligt talat, jag har inte sålt nå mer virke, och för er som tror något annat, så menade han faktiskt det han frågade, och inget annat. Det såg jag i hans ögon. Däremot var det många andra som menade något annat, trots att jag satt där med Markku… fräckt?

Hm, karlar i ett nötskal, i ett Pajala där kvinnounderskottet var tydligt. Och ett Pajala som är “the most boring place I have been in”… om man får tro en utländsk arbetare i gruvan, som blev offer för mitt häxeri… och verkade nöjd efteråt!

Som jag. God natt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *