Pite vann!

Vilket skönt ljud, det slog allt. Så det gjorde inte så mycket att det var kallt… brrr, t o m is på sjön Naakajärvi, och snö i dikena!

Men en otroligt kul och skön hojtur var det, och det är liksom psykologiskt hjärntvättande på något sätt, för först kör man över 100 hojar i rad, sådär varannan radlinje, och det gäller att hålla sin lucka i exakt avstånd hela tiden, om man kan… och sen, när allt är över, och man kör hem – då är man fri! Bortsett från hastigheten då, men det är det som är vitsen med en Sportster – jag behöver inte sakta in i kurvorna, aaah!

Och aaah, aaah, sade både jag och Markku när den lilla blonda damen satte igång sin vibrator, som syntes med blotta ögat – och ja, det var en HD förståss! Först trodde jag att min karl hade spanat in en brud… men sen hörde jag det själv, ljudet! Hon vann klart överlägset, både över Adrian och Backtorp, och över Uffe och Unto. Där har ni de 5.

Just det, och nu har jag kommit hem. En värmande bastu, sen ska kvällen färdigställas med passande Johny Cash låtar. Hoppas vi ses i kväll!

(Och nu är jag precis lika nyfiken som alla andra, att vad gjorde polisens pikétbuss med blåljus i Kangos? Hoppas verkligen att “ryktet” har hunnit fram till ikväll! 😉 + att det inte är en tragisk olycka, utan ett polisärt hjältedåd!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *