Håll koll på hoj!

Idag händer det… Pingstrundan! www.pmk.nu under svenska flaggan

Ni som bor i Kaunisvaara vet att vi kommer förbi före 11.30, Ni i Aareavaara efter 11.30, och Ni i Kihlangi kan hälsa på oss på skolan fram till 12.40. Så, bli inte rädda när ni hör och ser en slinga HDs mfl hojar fara föbi – det är inte HA, det är bara vi!

Igår ville jag inte skriva något, men kan avslöja att häxan fick bakläxa, och jag fick ta fram lite sprängande kemi… – Ajax! – vilket jag kan rekommendera till sånt som varken är krom eller lack, typ gjutna fälgar.

Kvällen avslutades sedan passande nog med lite Dynamit i bastun (men jag tycker att 7,0 är för starkt, även för Norrlands Guld). Och inte ens då skrev jag att jag tycker att det är för djävligt vilken skillnad det är i polisens säkerhetstänkande beroende på var faran är…

Heja Finland! Inbrottsstölder klaras upp till 25% (mot Sveriges 4%), och galningen som sköt kring Helsingfors i natt, greps inom några timmar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *