Enkel “hjärntvättning”?

Kan inte säga ATT det är det, men jag börjar ju undra om det verkligen kan vara en slump att arbetsgivarens tidning Svensk Polis kom exakt samma dag med Posten som den lilla lönehöjningen?

Tänker att det kan vara ett medvetet försök att göra mig nöjd? D v s att min hjärna som anställd ska tolka det lite högre beloppet i lönekuvertet (innehåller även den lilla retroaktiva lönen) som något positivt, samtidigt som jag ser ordet “Svensk Polis” – och då tänka positivt på min arbetsgivare?

Nå, vet inte om den lilla höjning (med betoning på lilla) har sådan effekt på mig, i och med att jag genomskådat det… (eller slumpen)… Men, jag kan ju hålla med om att öppen diskussion ger bra resultat, och att “sådan matte sådan hund” ser ut att stämma!

Sidorna 3 och 13 i nummer 5

http://www.svenskpolis.se/sv/Prenumerera/

3 thoughts on “Enkel “hjärntvättning”?”

  1. Nej, jag har jobbat. Men, jag har hållt på med den i alla fall! Istället för att sitta och se eurovisionsuttagningen, så har jag donat och fejat till radion i garaget. Med öppna dörrar för bästa utsikt mot tinande Ylläs, har jag tänkt, “man tager vad man haver”, och det blev allt från crc:s handrengöringssvipes, klöverns blanka vaselin, till häxans rosa magi med tandborste… innan det egentliga arbetet började med sköldpaddans vax.En riktigt trevlig kväll m a o!

  2. Ja ja det är väl någon sorts taktik från arbetsgivarorganisationen, att få dig nöjd och tänka positivt på din arbetsgivare. Har du tagit någon tur med “musvibratorn” hojen? Det har varit varmare ute i dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *