Var det du och han som hade en krasch?

Nej, vi kom bra överens Herr Rajala och jag, sade jag… men såg sedan på den frågandes ögon och andras skratt att jag är lite gammeldags?! Krasch betyder nämligen inte att man ryker ihop och blir osams, utan tvärtom… hm, och idag var det tvärtom mot ryktet… när jag besökte Finewelds kontor…

Knack, knack… hallå, är det någon här? frågade jag, och skulle meddela att Rv 99 ser ut att kunna rasa p g a en trumskarv som läckt in i lerbanken… när det plötsligt står en halvnaken man framför mina ögon! Handduk på höften och lurvig bringa, det är vad jag minns av mitt besök… och att de skulle titta på det i morgon.

Vet inte om jag inbillar mig, men det känns som att Fineweld håller på att krascha? Herr Rajalas totala kontroll verkar i alla fall saknas. Nygjorda perfekta vägskäl är förstörda av omlett vatten, utlovade slamspärrar är borttagna, och trumman mellan transformatorstationen och Aareajärvivägen har alltså förvandlats till en Djävul…

Vad är det som sker?

4 thoughts on “Var det du och han som hade en krasch?”

  1. Ok, nu förstår jag varför hjullastaren hade finska flaggan på taket idag, de har fått känna på finnhatet?Onödigt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *