Sweet home Aareavaara

Började dagen med att åka till Gällivare för att hämta hem pappa, som gjort misstaget att gå i foppa-tofflor, och brutit armen i 5 bitar! Inte nog med det, sen fick han Oxycontin som han inte tål, och det var inte pappa längre… men, nu är han hemma och sig själv igen, skönt!

Och i kväll svävade han fri som en örn, Herr Önneholm, som tagit denna fina vy mot Aareavaara södra. En riktig hejare på att starta och landa, men nej, jag kommer inte än heller att börja med paramotorflygning… neeej… men visst vore det skönt!

17 thoughts on “Sweet home Aareavaara”

  1. Som sagt, jag diskuterar inte mitt privatliv med vem som helt. Och skulle jag få önska, så skulle kommentarer som Era inte finnas på någons blogg.

  2. Om Matti nu är en man, så är det i alla fall ingen person jag väljer att diskutera mitt privatliv med. För mig spelar könet alltså ingen roll när jag inte är ute efter sex.

  3. Mona när ska du sluta svamla med flera karlar? bilda familj med barn och bli Fru Kumpula istället. Eller är det Fröken Kumpula hela livet som gäller?

  4. Just det, och inget fel på namnet Önneholm, jag skulle gärna själv också jobba som virkesuppköpare och vara duktig på älgjakt mm, men vad gäller efternamn så kommer Kumpula före i alla lägen 😉

  5. Håkan Önneholm är virkesuppköpare och spanar säkert in fler än Fröken Kumpulas domäner till sina virkesaffärsplaner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *