Norrmän är inte dumma!

“När sanningen inte är fri, är friheten inte sann” skrev en expert på narkotika, själv, alltså, d v s svaret på varför han knarkar? Har varit på en bra föreläsningdag idag, där jag inte bara konstaterade att Oxycontin måste tillhöra PCP, utan att även hasch kan vara värst! D v s EFTER alkoholen, som alltså är störst.

Att släcka sin törst, då gäller bara vanligt vatten. Och ju mer vi dricker, desto fortare sjunker vårfloden? Fast den lär snarare stiga, när de har lovat regn. Men ett varmt regn är positivt, det får björklöven att spricka fortare!

Nej, norrmän är alltså inte dumma, för det ligger nog något i citatet. Jag tror faktiskt att ett otydligt eller falskt samhälle är den största grogrunden till mental bedövning eller falsk frihet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *