Inget ämne

Nej, jag har inget att skriva om, som jag själv tycker är intressant… Det är för kallt ute för att köra hoj, i morgon är jag äntligen lite ledig, men väderprognosen gjorde mig loj… för jag vill köra hoj… voi, voi, voi.

Skepp åhoj, och ni som har missat att det dykt upp bilder på islossningsdramatiken, så finns de lite längre ner här på sidan, där jag även länkat in en kommentar med Bertil och Stigs filmsnutt från radion.

Jo, nu vet jag vad jag MÅSTE göra. Jag måste gå se att Bygdegårdsvägen inte spolas bort… där var det gegg-dramatik igår… för hela bergssidan är som många öppna kranar källvatten! Som söker sig längs björkrötterna under vägen… blubb, blubb, blubb – och kommer upp igen, där man minst anar… precis som i en skräckfilm!

http://sv.wikipedia.org/wiki/Jordskred

5 thoughts on “Inget ämne”

 1. Jokkmokkskorv Original

  Korv som görs bl.a. av välputsad hängmörad norrländsk entrecôte. Denna prisbelönta korv har traditionsenligt producerats sedan 1945 enligt John Vilhelm
  Johanssons hemliga recept. En korv för den kräsne korvälskaren med en underbar smakupplevelse långt
  utöver det vanliga.

  Vikt konsumentpackad bit: ca 500 g/st
  Hållbarhet från produktionsdag: 25 dagar

  Vikt lösvikt: ca 2,2 kg/st
  Hållbarhet från produktionsdag: 14 dagar

  Denna korv…
  … är gjord på svensk köttråvara.
  … har en traditionell smak.
  … är gjord på bl.a hängmörad entrecôte.
  … är fri från konstgjorda smakförstärkare.
  … tillverkas i Jokkmokk, Lappland.

 2. Nyhetstorkan brukar komma under sommarmånaderna, nu så flödar varje bäck och vattendrag och det är verkligen ingen torka i dalen, har du inget ämne att skriva om? vilket bra rim du har, hojen ska du väl ut och gasa med när det blir varmare? fast det är ingen ide att hoppas allt för mycket,vi vet hur det kan vara i Pajala ungeför som i Jokkmokk. Här gör vi korv i alla fall vill du ha en smakbit så titta in vid Polcirkeln

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *