Jag ryser

smileyMC:n bär fanan högt!

http://www.bikeline.se/

Har rengjort luftfilterhuset, och kikar här på lite riktpriser på det ena och deta andra. Men, vad gäller kedjan, så måste jag be ngn som kan att kika på den innan jag insvesterar i nytt. Pappa var in och kunde inte se något annat än att kedjan är lång, och säkert dyr om det är en med o-ring i varje länk… och föreslog att man kapar bort en länk eller två… innan han tillade att han dock inte kan något om motorcyklar, för han har aldrig haft en.

48 tänder, som ser lika spetsiga ut som de nya på bild. Hm, men jag har ju Haynes service & reparations manual till Sportster ´70 to ´03 att titta i vad gäller den 2,5 cm breda kedjan och dess pänning mm. Men nog känns den glapp när den rör sig 5,74 cm i höjd och 2,61 cm i beredd… just det, jag har tränat med mitt nyinköpta skjutmått!

Allt för att slippa diska… en MEGA disk, för alla kaffekoppar och glas är slut. Suck!

Ja, och om inte annat lärde jag mig att tolka chassinumret… att jag har en Middlewight motorcycle, manufactured for USA, in York, Pennsylvaina… och viktigast av allt, med tanke på Luleåsäljarens påstående, så är det INTE en Hugger… alltså, bra att kunna läsa ut modellbeteckning och årsmodell själv från chassinumret när man ska beställa grejer.

Nej, jag ska inte diska i kväll heller!

9 thoughts on “Jag ryser”

  1. Sade du att den är sliten? Sade du inte att den är lång? 😉 Tänkte faktiskt bara korta av den… även om dreven är spetsiga. Kör ju så lite.

  2. Sa ju åt dig för flera år sen att kedjan är sliten, jag slet ut en förra sommaren på en resa , det kostar o ligga på topp , hur ser dreven ut ???.

  3. Förlåt jag var hård, tack för länken du skickade det är fint sound i rovan som du har det måste jag hålla med om.

  4. Achtung! Du har säkert ett arbetsläger hos dig
    Har du inte pli på finnen? Du är herren i huset, gör honom ett arbetsschema.
    nu ska vi joppa sa finnen och plocka fram sin yxa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *