Nattens sanningar

Just det, medan man sover, sorterar hjärnan in informationen i fack, och kontrollerar om man tänkt rätt. Texaco var det nog, i alla fall när hon hade en man. Och hjärnan, det var alltså den som var svullen, inte ärtan. Sen såg jag att jag hade skrivit en tvåa istället för en nia, men annars såg det bra ut.

Och snart ska jag ut, men först ska jag Googla lite på den stressenkät jag svarat på i flera år, och senast i förrgår. Händer det något? Vad kan mina svar ha bidragit till? Att prioritera bort städningen så att man hinner prova på nya saker hela tiden, och så sova mer än 9 timmar minst några gånger i veckan. Var det allt? Nej, pågående konflikter hela tiden, så att man vädrar luften.

http://www.stressforskning.su.se/

Livsstil kallas det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *