Dags för nästa

Nämligen min hoj! Trots det kallblåsiga vädret, så närmar sig Pingstrundan med stormsteg. Ska bara ta en kopp kaffe med mor och far, innan jag fortsätter där ute i garaget. Mitt nya hem? 😉

Förvisso har jag den finaste utsikten på hela gården därifrån, när man vill se älven och Ylläs fint tillsammans. Inga träd i vägen, högt, torrt och fint, precis där jag trivs.

Kingen är alltså klar, bara tvätt och vax som fattas än. Men jag var tvungen att hämta pappa när jag skulle byta luftfiltret. Visste inte vilken del i luftslangen eller filterhuset jag kunde skruva lös, och det blev närmaste skarven på slangen. Detta för att få plats att dra ut det hiskeligt långsmala filtret.

Oj, oj. Och snön försvinner i rasande fart där ute på ängarna, så det börjar bli dags att gå igenom stängslet också. Det brukar kunna gå av lite här och där under vintern, på de ställen jag inte själv rullat in det. Ja, och det är bra att man har att göra, för det känns som att man behövs då.

6 thoughts on “Dags för nästa”

  1. Rejäla enkelheten och kraftigt vridmoment, det låter som en beskrivning av en finsk man. Har inte du en man från finland? Jag tyckte jag läste i din blogg om Markku. Skärp dig Mona! byt bort hojen mot nåt bättre, och skicka iväg mannen i samma veva.

  2. Vad är tjusningen med vibrationerna? Vibrationer försöker man alltid att få bort i masikner. Det är enklast att du byter till något som håller högre kvalite, HD får du skruva och justera i all oändlighet. Det finns särskilda maskiner som ger behagliga vibrationer både för kvinnor och för män.

  3. Skepp o hoj vad skoj. Vad har du för hoj? Pingstrundan drar säkert ut hojfolket på vägarna, och fungerar som en invigningen av säsongen. Det händer dessvärre en hel del olyckor, du föregår hoppas jag med gott exempel eller ?? Du kanske drar i väg på bakslangen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *