Goodyear EfficientGrip 225/45R17 94Y XL FP

Alltså, att köpa däck kräver också förberedelser, med tanke på att det är ganska så stora summor man ska ut med, och med tanke på att man kör ganska så mycket till och från jobbet inte minst!

Tänk de som har lokaltrafik, eller kan promenera eller ta cyklen till jobbet – de sparar mycket pengar och tanketid. Och får gratis motion… tänkte lata jag när jag inte ides byta från gummistövlar till joggingskor. Hm, och Inga-Lill passerade slank och hurtig som aldrig förr.

Mörr, mörr, nu är jag lite sur på mig själv, för jag känner att jag är stel och har ont i nacken. Det är tacken, för att man som kvinna håller på med mansjobb? Men vad gör man, man är ju tvungen vara “bäste dräng”, när man inte har en dräng…

http://sv.wiktionary.org/wiki/dr%C3%A4ng

2 thoughts on “Goodyear EfficientGrip 225/45R17 94Y XL FP”

  1. Idag ringde jag till Saab i Kalix efter olika bud, och där sades att min rätta dimension är 235/45… d v s ännu breadare och dyrare! Englunds lade tydlgien in en snikversion på Cinturatorna som jag prutade till, hm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *