“Hyvä ostos” – vagnen fick godkänt!

Vilken kvinna jag är… köper fordon och traktorgrejer helt själv, om jag får använda Markkus ord. Men, varför skulle jag inte kunna gör det? Det är ju ingen annan än jag själv som ska vara nöjd.

Fast visst, det är ju kul att se att andra också tycker bra om det jag köpt. Med några penseldrag och andra små åtgärder kommer den att se ny ut, min tippvagn, menar han, vars ögon lyser direkt han får börja problemlösa.

Trots snöyran har vi redan tömt en flaska 5-56, och fått stödbenet att börja fungera riktigt smidigt. Först kunde jag inte rucka på den alls, men nu går den att veva så t o m draget lyfter från björkpallen!

Men nu tar jag kväll, och ska försöka vara riktigt snäll.

3 thoughts on ““Hyvä ostos” – vagnen fick godkänt!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *