Vinden förstör

Ett annars så bra väder, men det blåser för hårt för att vara behagligt. Lyxigt är det däremot att ha färdig mat, bara att värma – med kvalité. Människor som mig, som drabbas av panikhunger mitt i allt utomhusarbete, borde alltid ha kålpuddig i kylen. Annars är det lätt hänt att det blir en macka eller två extra, i väntan på att makaroner och Bullens pilsnerkorv kokar.

Nå, nu ska jag ännu ut till fåren, innan jag hoppar i duschen och byter skepnad

http://blogg.naturskyddsforeningen.se/mikael/2011/02/25/svenska-jagareforbundet-vill-doda-annu-fler-lodjur/

3 thoughts on “Vinden förstör”

  1. Tackar och bockar! Nej, det blev bara kålpudding… men, istället för lingonsylt, så tog jag ett glas rött för att fira namnsdagen ;-)Skepnad? Då från lodjur till blått, och nu ser jag en spindel. “Pucko”.

  2. Bullens det var länge sedan, säkert 4 år om inte mer… Hemlagat är bäst!
    Hoppas du blir bjuden på något bättre nu när du har namnsdag och allt;-)
    Grattis!

  3. Aha jag blev nyfiken på till vilken skepnad du ska byta? Har ni skjutit några lodjur i trakten? Bullens är bäst fungerar varm som kall, liksom ett “pucko” som jag
    Grattis på namsdagen Mona !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *