Snikat på brasan

Mitt i duggregnet, för jag kunde inte låta bli, “får jag ta de där hjulen” frågade jag, och det fick jag. Herregud, de hade slängt bra att ha grejer, och ett riktigt fint kökskåp på hjul. Hade egentligen velat ha hela längan som utekök i stugan, men den var redan demolerad i högen, så jag räddade bara hjulen i metall, för de brinner ändå inte.

Alltså, det skär i mitt hjärta att se att man slänger grejer som går att använda. Men det är klart, då måste man veta en förvarningsplats åt dem, för annars är de bara till besvär. Ordet, det är den bästa lösningen. Typ, att man meddelar till tänkbar omgivning “jag kommer att riva ut grejer, den som vill ha får hämta”.

Återvinning kallas det, och även idérikedom för den som kommer på något nytt av det gamla. Nej, nu ska jag renbädda, medan jag väntar på finare väder till kvällen. Tror att det blir att “inviga” sommarens renoveringsobjekt, genom att elda kaminen i rastkojan. Nära en jättebrasa vid älven, så det blir ju varmt och fint.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *