Öppna gruvor – också krigsföring?

Att gräva sig in i ett land… http://sv.wikipedia.org/wiki/P%C3%A5g%C3%A5ende_gruvdrift_i_Sverige

Kanske lite långsökt, men jag är lite irriterad. Har pratat med en människa i telefon nu flera gånger, och hur jag än letar på nätet så hittar jag ingen bild på honom! Det stör mig. Vill ju veta hur människan till rösten ser ut, för att kunna fullfölja min analys… grrrr.

Hur kan det komma sig, att en människa i företagsställning lyckats hålla sig undan alla bildträffar på Google? Eller, är det för att jag inte vet hur han ser ut, som jag inte hittar honom på de första träffsidorna… på gott och ont, det här med WWW.

Sen är det märkligt det här med skillnaden på att kroppsarbeta och tjänstgöra… det första gör mig pigg, medan det andra gör mig trött. Men, jag SKA städa… och diska. Piska!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *