Klia mig i hornfästena…

Alltså, det behövdes något så hemskt, som att se Breivik rättegången, för att jag skulle bli vän med min frissyr… efter att både jag och Vite Riddaren nästan i samklang konstaterade att åklagaren hade samma look som jag. Hm, och när jag kom hem, så kollade mitt hår ur olika vinklar… ungefär som en rågång… och kom fram till att jag bara får lyfta det framför tinningarna, och inte alls där bak som jag tidigare har måst göra.

Själva rättegången vill jag inte kommentera över huvud taget, men har en klar ståndpunkt, fängelse. En människa behöver inte vara sjuk för att vara elak och hatisk i sina värderingar, och grym i sina gärningar. Däremot är det ett beteende som ska straffas hårt enligt lag i en demokratisk värld, och framförallt – FÖREBYGGAS!

Nej, jag har inte lyckats få mig att städa. Kliandet i hornen hade en helt annan effekt. D v s ännu mera trots, mot att jag i min ungdom hade skräckupplevelser av att vakna på mornarna till en mamma som energiskt vädrade och tokdammsög… nästan pedant!

Så är det. Det sitter i huvudet. Inte i lathet. Jag lider av att städa mitt bo… men hur är det med Boliden, är det ett städat bolag? http://www.boliden.com/sv/Verksamheter/Gruvor/Boliden-Area/

… det ser ju ut som att de kommer hit till Aarea… viskar häxan…

http://www.sakerhetspolisen.se/publicerat/rapporteramnesvis/spionage/foretagsspionage20041.4.7671d7bb110e3dcb1fd80009891.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *