Fablernas värld

Men hellre en levande legend, än en död poet… vilket var riktigt nära…

http://www.youtube.com/watch?v=UfrkKqu7OVs

Och när får jag denna ära? Att skriva en bok. Har precis beställt Åsa Larssons senaste http://www.bokus.com/bok/9789100125318/till-offer-at-molok/ och ska försöka komma in i transen när jag läser… så att jag lär mig att skriva.

Hm, lite idéer har jag hela tiden, och tänker att det ska bli lite tvärtom också… d v s att det tpy är Hamilton som är skurken! Men, så mycket folklore kan jag i alla fall, att det får jag inte skriva i klartext, för då blir det tummen ner.

Ring så spelar vi, med Robert Aschberg, en intressant morgon – för hans “sociala snack” skulle passa även mig. Ett exempel, han strutade i att prata väder och vind, och frågade damen om villan, konflikter, mannen och studiefrämjandet i stället. Mer allmänintressant på något sätt, men tävlingsfrågorna kan jag sällan.

Oj, och nu måste jag rusa på morgontoaletten.

Som också är ett bra ställe att sitta och fundera, tema tvärtom? http://www.youtube.com/watch?v=qS4_Yxo5jwA

Inte vet jag, men den mäktigaste raggningsrepliken jag råkat ut för, är från en man som sade att han föll för min intelligens… och sen spelade han “Det dina ögon ser, kan ingen annan se” http://www.youtube.com/watch?v=Zlj4h2naGoc = Såld! 😉

Men det är länge sen nu…. så back to reality Mona. Ut i snöyran.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *