Trivs bäst när det är stökigt

Men, det gäller bara hemma. Inte så bara, för “Borta bra, men hemma bäst”! Ja, det slog mig hur underbart avslappnat det är att komma upp till sin lya, trång så man knappt tar sig in. Tvätten från början av veckan hänger ännu i stället, som står mitt i hallen, där även pappers- och plast återvinnings kassarna står, för att inte tala om disken och alla papper och kläder kors och tvärs… hemtrevligt!

Borde jag städa? Ja, det bordet jag. Men inte idag, inte i helgen. Och en Karjala, det var inte lika gott som Karhu, inte ens på aggregatet.

Snart… snart ska jag gå på dans! http://www.youtube.com/watch?v=1LTUhIhWbFA&feature=related

Men först måste jag fundera lite mer på det här med virkespriserna, d v s att kartellen tar ut en egen moms… läste jag i HB, och det innbeär att det går 25 % till Staten, och ytterligare 25% i ren vinst till bolagen, utöver affären?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *