Hemliga krigsplaner…

Där har vi det… Storbritannien tänkte tydligen invadera Sverige 1940, och anfalla Sovjetunionen 1945… http://www.fischer-co.se/1100/1100.asp?id=4087

Och vad mer har jag funderat på medan jag skidat om kring denna underbara dag? Jo, att den här killen knappast kan såga – han är säkert bara fotomodell?

http://www.husqvarna.com/se/forest/home/

Inte så bara det heller, för jag är varken fotomodell eller kan såga… i alla fall inte kvista. Det blir kvar en massa vassa grenutskott hela tiden. Är jag för försiktig kanske? Eller kör jag med för låga varv? Fel vinkel?

Det är synd egentligen att pappa inte är den där lärande typen, för han kan det mesta. Men han väljer att jobba på i det tysta, och när man ber honom visa någon gång, så blir det mest att han vill imponera… 😉

Idag hade han inte tid, för han skulle hjälpa mamma att göra i ordning växthuset. Sen börjar det blir lite väl blött i snön också, och det är inte så trevligt om en äldre människa slår igenom.

Nej, nu ska jag inte skriva mer, för jag måste ut och tejpa höbalar igen. Tejpa och tejpa – trycka in stora plastpåsar! För nu verkar hararna bo bland de oöppnade igen… SUCK! Nå, som tröst ska jag starta traktorn också, och leka lite… för det är dags att skala av blötsnö från nedfarten, anti-sladd systemet slog till hela vägen nämligen.

2 thoughts on “Hemliga krigsplaner…”

  1. Visste du att Tyskarna planerade med hjälp av Finland att invadera Sverige.Vi var bara två timmar från en invasion, men Stalin satte käppar i hjulet för Hitler.Fast jag tycker mig se en invasion i alla fall, även om den inte verkar så lyckad, i dagens läge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *