Markku raderad

Hm, finns det månne ett IT-spöke i Luleå? Som under natten tagit bort min gubes nummer från min telefon? Hm, hm, ringde inte honom alls i går, och idag när jag skulle ringa, så var han borta… men, det är ju tur att jag har en gammeldags fast telefon, så att jag har lärt mig det 14-siffriga numret utantill!

Eller, har mitt undermedvetna gått i sömnen och velat sabotera min möjlighet till fortsatt kontakt? Ja, tänk om min själ har blivit mer sårad än jag anar av att han i trotsigt skadesyfte köpte kalsonger sådär? Tror nästan det… för hade han gjort det i en butik i Pajala där alla känner mig, så… skriver jag inte mer om det.

Suck, det är inte lätt det där med hjärna, hjärta och förnuft. Helst inte när man vet att allt inte utgår från mig, utan att även den andra har egna känslor. Som jag kan förstå. Men acceptera? Det är frågan. Och det är den gränsen man ändå måste sätta någonstans.

Men, var går gränsen mellan stolthet och förnuft? Kärleken lagd på obduktionsbordet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *