Spöktimman är bättre…

Men, först måste jag konstatera att hararna inte är så vita och oskuldsfulla som de verkar… för de har som sagt var svarta tofsar i öronen, och så har de gått bärsärkagång på mina oöppnade höbalar!!! Jädrans gnagare, stora hål i de flesta av dem – vilket aldrig har hänt tidigare… hm, så inte ens harar är korkade… för de kan lägga i hop 1+1, d v s plastlukten från de öppnade balarna som de mumsat på hos fåren innan påsk, med hölukten genom plasten på de oöppnade, som nu alltså är öppnade… och lappade med plastpåsar och silvertejp, med en förhoppning om att de ska hålla sig fina och goda tills snön har smält…

Hjälp, nu är jag dödstrött, men har suttit och räknat logisk matematik, utan taktik, och blivit arg. Varg…

… med lust att äta upp en rödluva? Vet inte, för jag har inte analyserat klart än… och tänkte ta hjälp av spöket…

2 thoughts on “Spöktimman är bättre…”

  1. Så det kan gå… men jag trivs faktiskt på djupet, ungefär som Ferdinand under sitt träd. Djupt andetag – aaah! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *