Jag är Rödluvan?

Och vargen är en farlig man… http://www.endicott-studio.com/rdrm/rrPathNeedles.html

Men… om jag också numer känner mig mer som en varg – är jag en farlig kvinna då? Har uttrycket “Can´t you beat them, yoin them” fått liv i mig, eller… är Rödluvano ch vargen en och samma person? Sagor är allt bra mystiska… liksom människan… viskade spöket som finns i köket…

Samtidigt funderar jag på det här med att allt inte behöver vara som det ser ut. Om två psykologistuderande från LTU t ex vill göra en intervju till sin uppsats, så behöver det inte vara så att LTU vill veta något om Polisen, eller att eleverna själva har en sak de vill forska i, utan det kan faktiskt vara så att Polisen själv har beställt uppdraget och vill påverka sina anställda som blir intervjuade?

Tvärtom m a o, som jag “tjatat” om o så många gånger förut här i mina forskande reflektioner. Nej, nu ska jag ta på mig min svarta luva och traska vidare… för har ni tänkt på det, att rött ser svart ut i mörker – så vem vet, Rödluvan och Liemannen kanske är samma varelse? En varulv… Viking… eller allt sånt som kan förvandlas när det blir argt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *