Spåkula i rostfritt stål…

Ja, vad gör man inte för att försöka se in i framtiden… och vad jag såg? En shaman med stabila vingar…

I övrigt har jag något så ovanligt som huvudvärk. Och det kan bero på flera olika saker.

1. Jag har vistats bland ovanligt mycket folk i helgen, och hjärnan är trött.

2. Kört skoter i det tunga föret, och blivit vansinnigt arg på en skoterförare, till den grad att jag senare fick be om ursäkt för min vassa tunga.

3. Dålig syn?

Har kontrollerat GPS-punkter i terrängen, och glömde glasögonen. Men, jag kan rekommendera alla skogsägare att köpa en som har Sweref99, så att ni kan använda er av den här i verkligeheten https://www.skogsstyrelsen.se/sv/Aga-och-bruka/Mina-sidor1/

Hade tur i oturen, för min GPS pajade i höstas, och den hade bara RT90, men den jag nu har fått på garantin, den har även Sweref99. Därmot gäller det att komma ihåg att fastighetskartan inte är korrekt alltid, så det går inte att använda sig av gränskoordinaterna där som råstenar eller rör, utan dessa måste förståss hittas i verkligheten om de finns.

Nej, nu ska jag dyka in programmet igen, och kontrollera lite kontrolllinjer med avståndsmätaren på flygkarta…hm, som är ur funkton för tillfället… och jag funderar…

Hm, hm… såg jag kanske en Egyptisk båt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *