Märkligt före…

Men kör man Viking som jag, så kan man säga “Sole poka mikhään”… inte ens när mattan är packad, är det några problem… bara man själv inte är det! För det första är det förbjudet, och för det andra går det nog så vingligt ändå, när snön på myren är som en sjö…

2 saltstenar i packboxen, Karhuskidorna i en hink vid sidan, och spaden baki ryggen, så kajkade jag runt, innan jag fick stressa i väg till frissan. Manligt och kvinnligt i en trevlig kombination.

Hörde på Aros att männen köper saltstenar till älgarna, så jag lånade ut fårens. Coolt, det fanns en färdig stolpe att sätta i, och så gjorde jag en egen. Sågade av en tall med dålig topp, barkade högstubben som blev kvar i halshöjd, klättrade upp på skotern och slog ner ett rundjärn i mitten – med något som egentligen är förbjudet, med yxans bakdel… dit med en plastbit i botten, saltsenen, och en till plastbit som tak – och sen fick jag skynda!

Håret är nu kortare klippt i en sportigare frisyr, med nya fina sommarslingor, som luktar jätte gott! Priset ska man heller inte klaga på, Finland är mycket billigare – endast 58 euro. Men, det tar ett tag att vänja sig vid spegeln… och högersidan som känns lite kortare…

Föredrar skoter framför speglandet. Hm, för nu sitter jag fast! I några tofsar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *