Vilket leende!

Medan jag sovit har mina tänder blivit bländande vita… hm, t o m mina hörntänder som vill till att gulna av kaffe och te… Märkligt. Och det enda jag har gjort annorlunda, är att jag tuggade lite övertorra ändor igår… hm, hm, så det måste vara ett verk av Jozo grovsalt i en sur mun?

Då vet ni det, ni som vill komma billigt, skonsamt och biologiskt undan, för att få ett vitare leende – att ta 4-5 tummstora snörändor övertorra torrköttsbitar i munnen (en och en), tugga dem sådär mjuka och platta, tills ni känner att det inte går att svälja dem, hur mycket ni än tuggat… ja, och när ni gjort det totalt i ca 20-30 min, så tar ni bort resterna med tandtråd, borstar tänderna och går och lägger er – och vips så blir ni nöjda!

Säkert bra för tandköttet också.

12 thoughts on “Vilket leende!”

  1. Uppfostrad… på vilket vis? “Kom och ge er på en vuxen karl så ska vi se hur kaxiga ni verkligen är”… kax föder kax, om man inte kan undvika det.Monas blogg ska man läsa om man berörs av den, och det är bara trevligt med lite kommentarer, så att man håller sig “uppdate”… 😉

  2. Herregud vilka barn! Har inte föräldrarna lärt er hyfs??!! Oavsett om man tycker om Monas blogg eller inte, så är era inlägg otroligt barnsliga! Kom och ger er på en vuxen karl så ska vi se hur kaxiga ni verkligen är.

  3. Ojdå, tjejer som är nästan 30 år yngre mig kan inte ha det lätt idag… vilket språk!?!Sex är något fint, som man bara ska ha med den man älskar. Sen är det upp till var och en att avgöra vad kärlek är, men respekt, är ju en bra början…

  4. Var det du som var ute med gammel Lynxen nyss? Ids inte leka på skogsägarnas hyggen, för det växer plantor i snötäcket. Typ baby-träd. Leden är väl nog guppig…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *