Min chef

Han blir förbundskapten för skidlandslaget – kors i taket! Eller, inte illa pinkat… För vem vet, han kanske blir av med sin nuvarande chefsroll i och med den nya polisorganisationen?

Först var jag handledare åt honom, sen satt vi i bastun, och nyligen sade han åt mig att jag skulle byta jobb om det inte passade att vara ute i trafiken! … efter att först ha konstaterat “Du har naturlig fallenhet för utredningar”… hm, ja, så är det att vara kvinna inom polisen.

Så, om det börjar gå dåligt för kvinnan Charlotte, då vet vi vem vi ska skylla på! 😉

Skämt å sido, det är en bra chef, som säkert gör gott för Sverige på skidor också. Och, nu får alltså piccolobossen kliva in och bli riktig chef över oss, vilket han säkert klarar av galant, reservare som han är. M a o, allt är lugnt och under kontroll i norra Konungariket.

Diket? Varför dök den upp nu? Hm. Häxan måste fundera… medan jag konstaterar att den perfekta måltiden i tiden är:

Gräns-löskokt ägg med Kalles

Mitt perfektsaltade torrkött

Jaffa Apelsin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *