Vad fräckt!

Vit hjälm och upprätt avgasrör, hade den fräcke skoterföraren som körde över min plantering… parallellt med skoterleden – fy skäms!

… är snälla ord mot vad jag sade åt Markku när jag såg det… typ att jag borde ha haft ståltråd med mig…

Nå, nu lade jag lite gult markeringsband, så att även den som inte har tagit skoterförarbevis fattar att man inte kör in på föryngringsområden. Men det är klart, är det ingen som har lärt ungdomen lagar eller hur skogsbruk fungerar, så vet de inte utan lite upplysning (och kanske inte så grov att man drar ståltråd i halshöjd, vilket i sig också är ett brott om det är i det syftet…).

Varför jag är på så dåligt humör? För att jag vurpade på mina Karhu när jag tolkade, mitt framför ögonen på Ove. Hm, men han var snäll. Han skrattade inte, utan visade empati. Tack!

Första och enda vurpan, en solig men blåsig dag, suck, och nu måste jag skynda till jobbet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *