Kolarin Kumi på Camp Benko…

För mina tankar till mitt Camp Estelle… och funderar… kan någon ha tolkat mitt namnval som att Northlands gruvby skulle vara en baby-verkstad!? Det var inte min tanke, utan enbart det faktum att Camp Victoria indirekt var en Nato-Camp, i och med att Sverige ingick i KFOR… och det med tanke på Kaunisvaaras närhet till den ryska sidan av Barents hav… som blivit något helt annat den dag Estelle är stor?

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=1069270

Nå, men det var finurligt tänkt… om det var tänkt, att området för Kolaris Gummi har blivit en egen camp… troligen inte mot Prinsessor i alla fall, för Benko har 2 egna. Och utöver däckservice, finns där även hydraulslangar och drivmedel. Och en upplyst tall också. Trevligt!

Oj, och vad ser jag nu? En vit hare som blickar mot norr… eller djur i symbios. Haren sitter nämligen inne i fårens höbalsgaller och mumsar hö, medan fåren själv har tagit en paus, samtidigt som de fungerar som rävvakter åt haren? Gulligt.

Men Herregud! Kikaren säger “Det ser ju ut som en kanin!”… precis en sån där som trollkarlarna har i sin hatt. Nej, nu får jag fnatt. Kan jag inte se skillnad på en hare och kanin!? Och för säkerhets skull säger jag att den har svarta tofsar på öronen också…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *