Vikinganåjden i farten

Ja, dagens tur blev helt en resa i det fotografiska minnet. Kopplade på autopiloten och lät hjärnan styra skotern utifrån kartan i huvudet – och det funkande! D v s spårade en sträckning helt och hållet från det inprogrammerade bildminnet av en färd, från en sommarfärd till fots i delvis eländig terräng… vilken sväng…

Och nu omvänt… för när jag sitter här och lyssnar på den finska låten igen, så börjar jag se i bilder… hur skotern tog sig fram så bra, medan älgen hade fått plumsa djupt… och plötsligt blev jag ett med spåren… tog ut mig från snåren… och jag ser…

Stolthet, styrka, framkomlighet genom svåra områden i livet, stark sexualitet, oberoende…

Vad ser du?

http://members.fortunecity.se/clubfitness/LogeOdins/totem.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *