Städning och utvecklingssamtal

På en och samma dag… Hm, och vilket var roligare?

“Jobbar åt Samhall”, hörde jag vår fastighetskvinna mumla åt mig i hallen, när jag knäskurade mitt kontor inför byggarnas slutbesiktning. Varför jag gjorde det? Jo, för när något är nytt, då vill jag att det är kliniskt rent att börja använda.

Inte det att jag klagar på Samhall som städar åt Polisen, utan snarare tvärtom. Jag tycker att det är fel att personer med handikapp, som har svårt att röra sig i krävande miljöer, ska behöva slita för att en polis ska bli nöjd!

Just det, och min höft och rygg som mest sitter i kontorsstol eller bilstol, behöver få igång blodcirkulationen med lite put- och böjövningar… till den grad att jag drog igenom mitt omklädningsrum och duschutrymme också, på min egen fritid!

Nå, utvecklingssamtalet då? Trevligt i och för sig, men när jag på slutet fick frågan “Blev samtalet som du tänkt dig?”… så fick jag tänka… vad har vi egentligen pratat om? Det stod tomt.

Så, då frågade jag min chef de klassiska frågorna: Vad ska jag sluta med? Vad ska jag börja med? Vad ska jag fortsätta med?

Svaret: Du ska sluta protestera… Du ska fortsätta din utveckling med alkoblåsen… Du ska börja tänka hur du kan bli effektivare i de nationella målen…

Och vad tänker jag? Att jag måste sluta jobba som områdespolis, eftersom den funktionen inte verkar värdesättas hos myndigheten i norrbotten. M a o, jag och min chef talade tydligen om äpplen och päron hela tiden?

Men, efterom han är en trevlig och snäll person, så kan jag ju lägga in en länk i alla fall

http://www.polisen.se/Global/www%20och%20Intrapolis/Arsredovisningar/01%20Polisen%20nationellt/Pol_planeringsforutsattningar/Planeringsforutsattningar_2011_2013_2.pdf

… medan häxan funderar… varför just 7? … kaffepannor

http://bildarkivet.jamtli.com/bild.aspx?nyckelord=kaffepanna&page=1&rader=5&Kolumner=6&numinset=35&FotoId=37531

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *