Snöfall som på beställning

Jo, för jag har svårt att hålla mig inne om solen skiner, och idag är en dag jag behöver vara inne, så därför är det skönt att det snöar. Först måste jag börja med att sänka värmen, för jag höjer upp den varje gång Markku kommer. Han är van vid +28 hemmifrån, så då är mina +21 kallt. Själv föredrar jag att ha det lite svalare och en långärmad tröja i stället.

Rensat i mina högar av “måste läsa tidningar”, och nu ska jag fortsätta med lite kontorsgöromål och ev dammtorkning också. Det gick så bra sist, att jag inte hann diska… och då var mamma upp och gjorde det innan Markku kom, så att inte han alltid behöver börja med att diska när han kommer hit.

Ja, och i helgen har han fått ta det helt lugnt också, inga jobbgöromål över huvudtaget, bara lite snöskottning vid klentimmerhögen, som ska bli en skogsvaktarkoja till sommaren, förhoppningsvis. Hm, men det blir nog bara en lada, om jag inte investerar i ett dragjärn.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Timring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *