I natt hände det igen…

Vevade ner rutan och pratade en stund på tomgång, host och harkel, svullnade i halsen och började må illa, för att inte tala om den brännande känslan under huden i lederna… hm, vad är det för gift vi har i våra bilar egentligen!?!

Har påtalat detta för arbetsgivaren, men tydligen är miljön viktigare än personalen. Polisen får nämligen inte köpa in vanliga bensinare nå mer, och etanol Saabarna gick visst i stöpet i och med konkursen?

Vettetusan, men en sak är säker – jag saknar mitt gamla humör! Kan tydligen inte bli arg nå mer, och talvisilmä är ett minne blott? Är det gott? Vet inte. Antingen har jag gått och blivit lite mer ödmjuk med åren, eller också bara mer likgiltig.

Hur som helst avtrubbad.

Vilket får mig att undra om de nya dieselbilarna använder litiumklorid i torken, eller vad är additiv?

http://www.vibilagare.se/reportage/volvos-diesel-tokvarvar-under-fard-36781

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *