Söndagsmys

När andra har fredagsmys, så har jag och Markku söndagsmys. Enda garanterade kvällen vi kan träffas! För jobbar inte jag fredagkväll, så gör han, fast tur nog inte varje. Nå, hur som helst, söndag går lika bra för en bastu, kebabchips, och Polly Rocks framför TV:n, där gamla superskådisar leker legosoldater.

Har tagit en skön sovmorgon efter helgens jobb, och medan jag kollade morgonnyheterna så ringde Markku från skogen. Han undrade om jag ville följa med till Rovaniemi, i fall jag behöver handla något. Nu var det bromsarna som hade börjat smälla, så han måste åka och hämta en grej till dem.

Hm, visst hade det varit kul att åka till “stan” en sväng, bara 10 mil bort. Men, eftersom det inte är något jag direkt behöver, så är det dumt att åka dit i stället för hem. Brukar bli så att man handlar en massa onödigt ändå, för en summa som man nästan kan ta en sista minuten resa för i stället!

Alltså, undvik shoppingresor, om du vill resa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *