Obehagliga isar…

… och ändå har jag kört där. Varför? Inte vet jag. Det drar… och när man kör nerför finns ingen återvändo. Hm, och med fart går det, men det är inte så trevligt att titta bakåt efteråt. Även om det inte är vakens mörkblå klarvatten, så är vattnet på isen nog så mörkt ändå. Tunn is, lite snö, tyder på att det varit öppet ganska länge?

Nej, nu ska jag hålla mig på land. Inte så kul om skotern ligger på 4 m eller mer… eller att man själv försvinner när ingen ser…. usch! Så var försiktiga.

Solen kikar fram i väst, men själv ska jag gå lägga mig härnäst. Sovit dåligt, och vaknat tidigt. Störd dygnsrytm m a o, och då får både städ och tvätt vänta. Igen.

Oj, oj. Det bådar inte gott, om man tittar på dessa bilder av trolig nedslagsplats? https://www.dropbox.com/sh/h64r5zpng8yih1y/FF1SNL3TP1/P3C%20Orion%20video/Video%20fra%20P3C%20Orion.mp4

Måste ha varit som i en film, där man ser flygplanet flyga rakt emot mot ett kanyon, och piloten gör allt för att få planet att lyfta över… eller, så har sikten kanske varit så vit, att de inte hann reagera? Nå, nu ska jag sluta spekulera. De letar säkert efter den svarta lådan, som eventuellt kan ge något svar.

Här kan man följa nyhetsrapporteringen kontinuerligt.

http://svt.se/2.22620/1.2744882/sokandet_efter_herculesplanet_-_minut_for_minut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *