En underbar morgon

En underbar dag? 3,3 grader varmt, men i väst ser jag oroväckande moln över masten… hm, som en sommarhimmel med annalkande åska.

Blida till påska?

Och hur var det månne med humlan, eller Herkulesplanet som saknas, hade den mekanikern med sig? Pappa var nämligen flygplansmekaniker på F21, och han fick alltid följa med i planet på flygningar – som en garant för att han gjort ett bra jobb?

Tragiskt, och jag måste läsa mer, för jag har missat nyheterna i morse.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5019072

Hm, hm… och jag hoppas att Svenska Staten tänker på att kontakta renskötarna i området för en insats, om det nu är ett sådant område att det finns renar där? Skogssame som jag är? http://www.arkeologiforum.se/forum/index.php?topic=3540.0

Bensinen slut, och ingen mack, så i dag blir det att åka Karhu. Eller, ska jag åka till Kihlangi sedelautomat och tanka? Det är nämare än Kaunisjoensuu, som annars är närmast. Det blir nog det senaste, för jag vill ha 98 oktan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *