3 dagar skiftande före

Och nu är det dags att börja jobba igen… suck!

Ja, jag har kört skoter i 3 dagar, ospårat på ettans växel, och jag säger då det -vilken skillnad det har varit! I förrgår var det stundvis lös pulversnö, igår perfekt överallt, och idag slog det igenom! För att inte tala om hur packat det blev med snö inne i mattan… hm, det gick väldigt tungt till slut.

Nå, men inte en gång har jag kört fast på riktigt, och det är ju skönt. Däremot tycker jag att den luktar lite olja. Hm, hm, och det rinner lite svart vid avgasröret. Men, det behöver inte vara av ondo? Markku berättade nämligen att de hade en Polaris som var så tät i motorn, att den nöp fast 2 gånger.

Nej, nu kan jag inte sitta här och filosofera. Plikten kallar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *