Ja. Det blev det.

Bortstett från vinden, så visade vädret sin bästa sida igår, och ser ut att göra det även idag – härligt!

Men, återigen har jag fått erfara att jag inte är en leader of the pack, för det ger mig bara stress och egen mental frånvaro. Nej, jag ska vara en betraktare, typ analytiker med kontrollfunktion, som en annan ledare kan falla mot om han/hon vill. Typ.

Nå, dagen blev allt från säkerhetsfrågor till Karhu jaktskidor, gruvkorv och Vikingtur. Sen försökte mina kollegor intala mig att även jag ska börja “tro” på det f d Cowboybolaget… med den konstgjorda grizzlyn som målvakt i väst… hm, och jag funderar…

Varför är Finland vit?

Och varför skulle poliser få 15 000 kr mer i månaden om de började jobba åt Northland?

Studiebesöket övergick till en rekryteringsträff. http://www.northland.eu/sv-se/hem

Sen funderar jag mer på informationen härifrån, kartan på sid 14

http://www.ely-keskus.fi/fi/ELYkeskukset/LapinELY/Ymparistonsuojelu/YVA/Vireill%C3%A4/luonnonvarat/Documents/Hannukaisen%20rautakaivoshanke/Hannukainen_YVA_ohjelma_JARNMALMSGRUVAN_Del1.pdf

… och inte minst sid 24 och 25 där “hemligheterna” finns!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *