Åh, jag älskar min traktor!

Har suttit och vibrerat i den hela dagen. Passat på att bredda domänerna lite, så att jag får “vårkänsla”. Gillar höjder och vidder, och så solen förståss. Vilken underbar dag det har varit. Och egentligen hade jag lust att åka både skidor och skoter, men, det här med snöplaneringen tog hela dagen…

Nå, nu har Markku också äntligen kommit, och han och pappa håller på att värma utebastun. Det ska bli skönt. Känner att jag luktar lite konstigt… typ varm kvinna, och fett från traktorn. Fick nämlien komplettera med en till bult idag… har lärt mig!

Huh, huh, direkt det blir mer folk och socialt prat, så blir jag lite speedad, stressad. Men, eftersom datorn stod på här i ensamheten, så skrev jag några rader för att varva ner. I min verklighet. Eller från min verklighet. – Gó kväll!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *