Närmare än man tror

Det svaret stämde återigen… när jag hittade instruktionsboken av en slump i sågväskan, under den hårda plastbottenplattan, trots att både jag och pappa letat där flera gånger! Varför har vi inte hittat den tidigare? Troligen därför att båda letat en instruktionsbok i A4-format, men nu låg den där som hälften… d v s att den var dubbelvikt, och har lurat våra hjärnor att tro på ögats enkla logik. Slumpen då? Jo, att jag lyfte upp hela plastbotten i syfte att städa väskan, och där låg den.

Så, nu har jag en instruktionsbok, och ska börja rengöra sågen. Sen provstarta den, när den varit i värme ett tag, för att se om det blir att lämna in den för reparation eller bara service. Därutöver har jag en hemlig grej på gång, men jag förtäljer den inte, innan den eventuellt är i hamn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *