Att rengöra är service

Och varför blev jag inte servicetekniker eller mekaniker? Det är ju riktigt kul att hålla på skurva isär saker och ting för att rengöra olika delar. Först känns det lite krångligt att läsa instruktionerna, och man är lite rädd för att ta sönder något, men sen när man får en helhet för funktionerna, så släpper det.

Hm, men det var ändå tur att pappa kom upp för att titta, för jag hade inte vågat ge mig på krånglet med dragsnöret… och det var nog så svårt ändå, för i det fallet var instruktionerna så krångliga, att jag fick läsa dem minst 3 gånger för att fatta vad vi gjorde för fel när vi skulle spänna fjädern…

Men, nu fungerar sågen. Två drag med chock, sen hördes det där ljudet att man ska dra utan, två drag till, och så sörplade den sådär fint som den brukar! Ja, och nu ska jag sköta den bättre, för det var hemskt hur luftfiltret såg ut! För att inte tala om kopplingslådan…

Nå, jag inte fastna tekniken, utan berätta att det ringde en säljare medan jag höll på. Jag svarade att jag inte är intresserad. Men han menade att jag kan tjäna pengar. Jag svarade att jag inte har tid att göra affärer, för jag håller på att rengöra motorsågen. Och då blev det knäpptyst. Han sade inte ett ord… och jag ides inte förklara mer, så jag lade på efter en lång stunds tystnad. Undrar… vad tänkte han? Att jag drev? Säkert, för det enda en Stockholmare kom att tänka på, var nog filmen om motorsågsmasakern? Stackarn! 😉

Och nu ska jag ge mig på röjsågen. Sån är jag, jag fastnar. Allt eller inget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *