70 jämnt

Märkligt, för i början på februari var den runt 76, d v s min vikt i kilo. Nå, inte för att jag saknar dem, men jag förvånas över att man går ner i vikt utan att göra något “speciellt” för det. Men det är klart, det är en god cirkel, d v s ju mer jag sover, desto mindre fikar jag 😉

Nå, men lat är jag. Aj, och nu svider det i bröstkorgen så jag blev rädd. På vänster sida om brösbenets tjockaste högsta punkt, så man tror ju direkt att det är sinusknuten. Men, med logik kommer jag nog fram till att det är snöskottningen jag utförde nyss, som även bestod i att slå uppåt med en bräda – jobbigt som tusan!

Åter till latheten. Skulle egentligen ha lust att åka skidor. Men jag ids inte. Hm, måste nog planera en tur till Ylläs för att kicka igång. Först kan man åka från Äkäshotelli till sjön innan Latvamaja, och känna på om man tycker om det. Nästa gång kan man åka ända fram till Latvamaja, och tredje gången kan man variera och förlänga det genom att åka via Kotamaja till Latvamaja, och sen hittar man ju tillbaka.

Därefter kan man upptäcka att det finns hur många spårvarianter som helst! Det längsta jag har åkt på en dag är dryga 40 km. Tänk, det är inte ens halva Vasaloppet… som i år kommer att åkas av en polistjej från Kalix. Spännande att se hur det går!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *