Livet är orättvist ibland

Medan jag har sovit, så har Markku varit till Rovaniemi t o r… och när han kom, kokade han både morgon kaffe och lunch… så, vad är jag för en kvinna? Trött livsnjutare? Ja, för nu sitter jag här och njuter av en kopp kaffe, medan han fortsatte ut i skogen med sina slangar.

På köksbordet står en spegel, med förstoringsglas på ena sidan. Detta för att jag i flera veckor har tänkt att noppa mina ögonbryn och vaxa bort muschen… men det har inte blivit av. Inte ens igår innan bastun, som jag planerade, för jag somnade.

Hm, men nu lade Markku alltså fram spegeln lite fint, som en arbetsledare, så det är bara att ta sig i kragen och vara lite kvinnlig en stund. Egentligen är det ganska kul när man väl sätter igång. Och vad ska jag hitta på för en sång?

Natten, kärleken och snön till ära

http://www.youtube.com/watch?v=8rsVSn9sBzs

och det gäller att ha mörkerseende…

Även när man blundar. http://www.youtube.com/watch?v=2Y3qTSyDZAg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *