Det 10:e taket…

Med det mäktigaste ljudet av alla… ett superdovt bodonk… när flera hundra kilo drivsnö föll på ett spadtag. Mäktigt! Och såna gånger gäller det att ha koll på balansen, var man har sina skor, samt att man garanterat vet att man tål extra höga höjder… vilket Markku villigt erkände att han inte gör. Men vad gör det, när jag gör, och han annars har en sån hiskelig arbetskapacitet att jag inte hänger med! Han får mig verkligen att känna mig kvinnlig… d v s att jag står där och vilar mellan varven och säger “oj, vad jobbigt det är” medan han skottar även på min sida 😉

En helt otroligt fin och solig dag, där man verkligen känner hur solen börjat värma. -22 när jag klev upp, och nu visar termometern + 7,1 på solsidan, 7,5 och stiger hela tiden!

Men, sen det här med mina vitaminer… eller om det är placeboeffekt eller vad, så hade jag svårt att somna till de vackra norrskenet igår, och det värsta av allt, jag vaknade dessutom tidigt! Tröttheten är liksom bortblåst av dunderkuren, som fick urinet att lukta ungefär som multivitaminbrus. Hm.

Eller är det jobbet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *