DE och en Gudomlig frukost

Mmm… kaffe, rostat rågbröd med rökt patronskinka och grevéost, rostad fiberfralla med en vackert hjärtformad ostsalami… och så ett par nya vitaminpiller från Apoteket, som varken förhöjde eller förstörde den underbara frukosten. Och jag måste säga att Lampinens har gjort framsteg, för bröden smakade finskt kvalitétsmjöl!(?)

Och nu har jag bestämt mig… Kronprinsessans prinsessa har fått ett 100% korrekt namn – Estelle!

Ett vackert namn, och lika vacker var min Sagas stjärna under luggen… snyft, saknar henne mer än jag kunde tro! Den 100% lugna och trygga hästen som luktade underbart gott i den tjocka och lurviga pälsen… mmm, kan känna doften i mina näsborrar… friskluftsrena körtlar med inslag av murrig skogskoja… ja, allt från granar och tallar till enbuskar.

Hm, hm. Få se om min kombination av vitaminer nu kan ersätta min ständiga dragning till BED? 😉

Men, en sak jag ännu inte kunnat smälta, är följande. Varför kunde Silvia bli drottning, om inte Daniel kan bli kung? En tronkung ska ha en drottning vid sin sida, men en trondrottning ska ha en prins – är inte det lite märkligt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *